+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Pálavské apartmány Bewertungen

Hotelbewertung

94%
Perfekt

von 34 Bewertungen

  • Personal

    97%
  • Sauberkeit

    97%
  • Ausstattung

    92%
  • Komfort

    95%
  • Preis-Leistungverhältnis

    91%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Sortieren nach:
Anzeigen:

Alice Vrbová

Älteres Paar, 25.3.2018

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Celkově jsme byli spokojeni. Obzvlášť s krásným výhledem na vodu. To byl totální relax :-) apartmán je krásně a moderně zařízen - na dobrém místě.

  • Jediné maličké mínus - terasa by mohla být trochu soukromější.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Nikola

Gruppe von Freunden, 18.3.2018

České Budějovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Mohu jenom doporučit :-) Určitě se ještě uvidíme :-) Děkujeme za pobyt :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 4.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 6.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 10.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 7.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • V apartmánech se nám líbilo velmi, jsou na pěkném místě s výhledem na Nové mlýny. Je to krásné místo k relaxaci a odpočinku.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petra

Älteres Paar, 8.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Moc se nám líbil výhled z pokoje na přehradu .Pokoj byl čistý a pěkně zařízený .Poměr cena a kvalita byl v pohodě .

  • Předtím jsem s manželem četli recenzi,kde někdo napsal před třemi lety ,že chybí stínítko na světelném zdroji a pořád tam nebylo. Tento detail uvádím proto ,že některé věci ubytovatel mohl po předchozích recenzích dořešit .Jde hlavně o terasu ,která je veliká ,ale velmi otevřená a poskytuje minimum soukromí ,pokud chcete jíst a posedět večer.Měli jsme fajn sousedy ,ale jsem si jistá ,že by to šlo pocitově přepažit ,aby terasa poskytovala více soukromí .Všimla jsem si ,že na jiných apartmánech byly lehátka ,květiny a dřevěný plůtek ,který odděloval terasu .Takže za mně drobné vylepšení terasy určitě pozvedne úroveň ubytování .Další mínus jsou velmi prudké schody do spací části - nedoporučuji špatně chodícím lidem .A poslední věc - koupání lze pouze v yacht klubu a ,taky to není žádní velká pláž .Jinak je vše kolem soukromé a pod apartmány je silnice a nikde možnost koupání poblíž .Pokud máte psa /měli jsme si to zjistit dříve/ nelze kde psa vyvenčit .

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 8.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • prostredie, čistota, ústretovosť

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva

Familie mit älteren Kindern, 7.7.2017

Domažlice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše bylo super. Naprosto luxusní dovolená. Děkujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika

Junges Paar, 21.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Nebylo by špatné umýt venkovní gril.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 30.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Gruppe von Freunden, 9.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal

Älteres Paar, 3.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdenka

Einzelreisender, 23.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • moderní velké apartmány

  • Měli jsme ubytování jen na jednu noc a celkově jsme byli spokojení, mnohé se nám však nelíbilo. Výhled na jezera není zase tak úžasný, jak se slibuje, protože kromě 1. řady koukáte na zadní stěnu a střechu předchozího. Na terase je velký gril, ale je tak neuvěřitelně špinavý, že by se nedal použít - my to ale neměli v úmyslu. Terasa je krásná a velká, sedačka je zakrytá hodně špinavým přehozem a bylo nám řečeno, že pokud chceme sezení na terase používat, máme si ho sundat. Domnívám se, že by to mohlo být pro hosty připraveno. Polštáře na sedačce ostatně také nejsou nejčistší - ale patrně končí sezóna a půjdou do čistírny. Největší zádrhel ale je s výběrem apartmánu. Když jsme si ho vybírali, byly všechny za stejnou cenu a my si vybrali mezonet, který je na webu nazván Dyje. Potvrzení přišlo na apartmán Dyje 18, mysleli jsme si, že číslo je prostě jen některý z tohoto typu Dyje. Dostali jsme ale apartmán, který je na webových stránkách označen jako "Klasik 18" - tedy nikoliv Dyje. To bylo největší zklamání. Ale na jednu noc spokojenost, příště bychom si museli dát větší pozor, bereme to jako záměr. Apartmány nejsou nejlevnější, tak bychom čekali víc.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Älteres Paar, 4.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Luděk

Älteres Paar, 7.8.2016

Hradecko Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Jediným mínusem bylo soukromí na terase - část terasy mezi apartmány byla průchozí, takže k nám zabíhal sousedův pes. Do poloviny terasy byla sice dřevěná stěna, ale průhledná, takže jsme si se sousedy viděli "do talíře".

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iveta Ječmenová

Älteres Paar, 30.6.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Apartmán Limetka byl skvělý, svěží a perfektně vybavený ale úžasná byla i velká terasa.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Aneta Gottwaldová

Junges Paar, 8.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anna

Älteres Paar, 1.5.2016

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Dobrý den, jen bych doporučila možnost odděleného posezení na terase ještě obohatit o clonu (roletu), která by zaručovala větší soukromí a tím vyšší standard. Ne vždy jede větší skupina lidí, a vzhledem k tomu, že se určitě nejedná o vysokou investici a roletu lze upevnit na stávající dřevěný oddělovací rošt, neměl by to být neřešitelný problém. Děkuji.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 26.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.