+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Pálavské apartmány Recenze

Hodnocení hotelu

94%
Perfektní

dle 30 recenzí

  • Personál

    97%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    90%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 10.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 7.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • V apartmánech se nám líbilo velmi, jsou na pěkném místě s výhledem na Nové mlýny. Je to krásné místo k relaxaci a odpočinku.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petra

dospělý pár, 8.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Moc se nám líbil výhled z pokoje na přehradu .Pokoj byl čistý a pěkně zařízený .Poměr cena a kvalita byl v pohodě .

  • Předtím jsem s manželem četli recenzi,kde někdo napsal před třemi lety ,že chybí stínítko na světelném zdroji a pořád tam nebylo. Tento detail uvádím proto ,že některé věci ubytovatel mohl po předchozích recenzích dořešit .Jde hlavně o terasu ,která je veliká ,ale velmi otevřená a poskytuje minimum soukromí ,pokud chcete jíst a posedět večer.Měli jsme fajn sousedy ,ale jsem si jistá ,že by to šlo pocitově přepažit ,aby terasa poskytovala více soukromí .Všimla jsem si ,že na jiných apartmánech byly lehátka ,květiny a dřevěný plůtek ,který odděloval terasu .Takže za mně drobné vylepšení terasy určitě pozvedne úroveň ubytování .Další mínus jsou velmi prudké schody do spací části - nedoporučuji špatně chodícím lidem .A poslední věc - koupání lze pouze v yacht klubu a ,taky to není žádní velká pláž .Jinak je vše kolem soukromé a pod apartmány je silnice a nikde možnost koupání poblíž .Pokud máte psa /měli jsme si to zjistit dříve/ nelze kde psa vyvenčit .

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 8.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • prostredie, čistota, ústretovosť

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva

rodina se staršími dětmi, 7.7.2017

Domažlice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo super. Naprosto luxusní dovolená. Děkujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika

mladý pár, 21.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Nebylo by špatné umýt venkovní gril.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 30.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 9.4.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal

dospělý pár, 3.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdenka

jednotlivec, 23.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • moderní velké apartmány

  • Měli jsme ubytování jen na jednu noc a celkově jsme byli spokojení, mnohé se nám však nelíbilo. Výhled na jezera není zase tak úžasný, jak se slibuje, protože kromě 1. řady koukáte na zadní stěnu a střechu předchozího. Na terase je velký gril, ale je tak neuvěřitelně špinavý, že by se nedal použít - my to ale neměli v úmyslu. Terasa je krásná a velká, sedačka je zakrytá hodně špinavým přehozem a bylo nám řečeno, že pokud chceme sezení na terase používat, máme si ho sundat. Domnívám se, že by to mohlo být pro hosty připraveno. Polštáře na sedačce ostatně také nejsou nejčistší - ale patrně končí sezóna a půjdou do čistírny. Největší zádrhel ale je s výběrem apartmánu. Když jsme si ho vybírali, byly všechny za stejnou cenu a my si vybrali mezonet, který je na webu nazván Dyje. Potvrzení přišlo na apartmán Dyje 18, mysleli jsme si, že číslo je prostě jen některý z tohoto typu Dyje. Dostali jsme ale apartmán, který je na webových stránkách označen jako "Klasik 18" - tedy nikoliv Dyje. To bylo největší zklamání. Ale na jednu noc spokojenost, příště bychom si museli dát větší pozor, bereme to jako záměr. Apartmány nejsou nejlevnější, tak bychom čekali víc.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 4.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Luděk

dospělý pár, 7.8.2016

Hradecko Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Jediným mínusem bylo soukromí na terase - část terasy mezi apartmány byla průchozí, takže k nám zabíhal sousedův pes. Do poloviny terasy byla sice dřevěná stěna, ale průhledná, takže jsme si se sousedy viděli "do talíře".

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iveta Ječmenová

dospělý pár, 30.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Apartmán Limetka byl skvělý, svěží a perfektně vybavený ale úžasná byla i velká terasa.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Aneta Gottwaldová

mladý pár, 8.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anna

dospělý pár, 1.5.2016

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Dobrý den, jen bych doporučila možnost odděleného posezení na terase ještě obohatit o clonu (roletu), která by zaručovala větší soukromí a tím vyšší standard. Ne vždy jede větší skupina lidí, a vzhledem k tomu, že se určitě nejedná o vysokou investici a roletu lze upevnit na stávající dřevěný oddělovací rošt, neměl by to být neřešitelný problém. Děkuji.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 26.2.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar Kyselá

dospělý pár, 31.1.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 31.12.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Výhled,luxusně zařízene apartmany

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 1.11.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 25.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.